rust

Het was de bedoeling om vandaag nog een grote rit te doen en morgen, met een voorspelling van nog meer wind, een rustdag te nemen. Ik heb echter beslist om vandaag ook al maar over te slaan. Ik heb wel gezegd dat de wind op zich me niet meer zou tegenhouden maar het moet ook niet teveel van het goede/slechte zijn en daar lijkt vanmiddag toch ook al op. Ik zou het pas echt ervaren wanneer ik zou vertrekken maar ga dat dus niet doen. Misschien dat ik dan morgen wel een wandeling ga maken in plaats van een volledige rustdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s