sportrit 90 Km

Vandaag dus nog eens een fietstochtje gemaakt, nu het nog mag. Vrijdag zette ik daar, in verband met mijn treinrit, nog een smiley bij maar deze keer heb ik die behoefte niet. Ik vrees dat het heel binnenkort gedaan zou kunnen zijn, hoewel ik solo fiets en onderweg geen enkel contact heb maar ik geloof echt dat het heel binnen kort effectief “blijf in uw kot” zal worden.
Ik bracht gisteren dus mijn crossfiets mee om hier een onderhoudsbeurt te laten geven maar dat zal ook niet voor direct zijn, mijn Ieperse fietsenmaker is in lockdown gegaan.
Schijnbaar is ook Strava in lockdown gegaan, mijn rit geraakt niet geüpload.
Via een omweg heb ik dan toch mijn rit op Strava gekregen, voor het geval er iemand in mijn route zou geïnteresseerd zou zijn.

https://www.strava.com/activities/3191674490

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s