sportrit weer 90 Km

Hoera, ik mag, voorlopig, nog fietsen. Weliswaar alleen maar dat is uiteraard geen probleem, ik ben toch al een solist. Deze regeling was eigenlijk waar ik op gehoopt maar niet echt op gerekend had, dat mensen die samen onder één adres wonen, en dus sowieso op elkaars lip leven, nog samen buiten kunnen komen. Dat lijkt me best voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid, niet in het minst voor gezinnen met kinderen.
Verder was het vandaag uiteraard mooi fietsweer maar stond er toch wel een behoorlijk windje. Het water is op de meeste plaatsen ondertussen weggetrokken maar in de omgeving van de Blankaart reed ik er toch nog dwars tussen.

https://www.strava.com/activities/3194474454

Een gedachte over “sportrit weer 90 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s