Vorselaar 14,5 Km

Het is dit weekend best fietsbaar weer maar daarvoor moet de fiets die ik hier heb, na Nieuw Zeeland, eerst eens een stevige onderhoudsbeurt ondergaan. Hij gaat daarvoor morgen mee de trein op naar Ieper.
Gisteren beperkte ik me dan maar tot een passieve sportbeleving met de laatste wedstrijden die op TV te volgen waren, vandaag koos ik nog eens voor een, vrij stevige, wandeling. Er was behoorlijk wat volk op pad, vermoedelijk door een gebrek aan alternatieven momenteel.

https://www.strava.com/activities/3186105672

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s