Ieper – Vorselaar 54 en 10 Km

Vandaag een hele trip gemaakt richting Kempen. Het begon met een fietstocht naar Kluisbergen om daar mijn fiets in te leveren bij Jowan voor een groot onderhoud. Van Kluisbergen ging ik dan met de bus naar Oudenaarde en van Oudenaarde ging ik voor de gelegenheid met de trein verder naar Herentals in plaats van terug naar Ieper, nu het nog kan 🙂 . De chauffeur van de bus liet zijn passagiers overigens langs de achterdeur instappen om de passage langs hem te beperken.
Van Herentals naar Vorselaar ging het dan weer verder te voet. Ook in het land van Nete en Aa staat overigens nog behoorlijk veel water, in die mate dat ik op bepaald moment moest terugkeren omdat er geen doorkomen meer aan was. Ik ging dan maar naar de andere oever van de Nete verder, daar kom ik wel eens meer en had ik wel vertrouwen in de doorgangsmogelijkheid. Ik deed zo wel een 3 kilometer extra. De weiden leken op sommige plaatsen wel rijstvelden. Het gebeurt niet dikwijls dat je een foto kan nemen van Vorselaar weerspiegelend in het water.

https://www.strava.com/activities/3179174212

https://www.strava.com/activities/3179903752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s