Ieper 11 Km

De wind op zich mag me niet meer tegenhouden maar in combinatie met de vochtigheid koos ik vandaag toch maar voor een wandeling. De nattigheid op de weg droogde in de wind wel behoorlijk snel op maar de rukwinden zouden het vermoedelijk toch een eerder oncomfortabele rit gemaakt hebben, de juiste beslissing genomen denk ik. Ik maakte nog eens mijn wandeling langs Zillebeke Vijver en de Verdronken Weide. Niet alleen de weide is momenteel verdronken, hier en daar ook het pad 🙂 . Op de Vestingen werd ik verrast door een fuut met een al vrij groot jong, dat lijkt me behoorlijk vroeg.

https://www.strava.com/activities/3174276576

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s