langs de IJzer 49 Km

Vandaag wolken en wind, vooral wind, getrotseerd om toch een fietstochtje te maken maar ik heb dat voor de gelegenheid eens met mijn “dikkebandenfiets” gedaan en nam daarbij ook een camera mee. Er stond woensdag al behoorlijk wat water in en langs de IJzer en het leek me wel een idee om dat, na nog een extra regendag, eens te registreren. En dat gaat volgens mij dus beter met een gewonere fiets. Ook in het kanaal richting IJzer stond het water trouwens behoorlijk hoog.
Het deed me vandaag, met behoorlijk wat wolken, wind en water, wel wat aan Nieuw Zeeland denken.
Mijn snelheid lag met deze fiets een 6 Km lager dan met de koersfiets, hoewel het op de terugweg toch best wel vlotjes ging. Op de heenweg was het wel stevig stoempen.

https://www.strava.com/activities/3159164048

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s