sportrit 79 Km

Hoera!, vandaag eindelijk nog eens echt buiten gefietst. Gisteren heb ik me, toen aan het einde van een prachtige voormiddag donkere wolken kwamen opzetten, nog laten afschrikken door de buien dreiging en voor een uurtje indoor gekozen. Ik fietste voor de gelegenheid eens mee met het vrouwen peloton en merkte daarbij geen verschil tegenover het mannen peloton van het weekend 🙂 . Achteraf gezien had ik me niet moeten laten afschrikken want tijdens mijn indoorrit werd het uiteindelijk nog best mooi weer, in Ieper toch. Je weet natuurlijk niet hoe het 20 Km verderop was.
Vandaag heb ik dus vertrouwd op de weermannen van VTM, die gisteravond voor vandaag een droge dag voorspelden, en dus nog eens voor een echte buitenrit gegaan. Af en toe werd de bewolking wel donker dreigend maar het bleef wel, zoals beloofd, droog. Verder gingen het begin en het einde behoorlijk vlotjes maar was het middenstuk best lastig, er stond toch nog wel wat wind.

https://www.strava.com/activities/3153594557

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s