sportrit 84 Km

Vandaag was het weer tijd voor de koersfiets. Niet dat het zodanig mooi fietsweer was maar ik ben eindelijk tot het besluit gekomen dat je, als je al eens echt wil fietsen, momenteel niet te kieskeurig mag zijn wat het weer betreft. Ik zal me alvast niet zo snel meer laten tegenhouden door de wind.
Ik heb mijn rondje vandaag “a l’improvist” opgebouwd, hier en daar al eens wat van gedacht en richting veranderd. Het is zo uiteindelijk toch een mooi ritje geworden, waarbij ik op enkele plaatsen gepasseerd ben waar ik al lang niet meer geweest was. Het was wel dikwijls wreed lastig vandaag. Ik zag ook weer veel water en daar stond zowaar wat golfslag op.

https://www.strava.com/activities/3162386902

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s