Ieper 8 Km

Omdat er voor deze namiddag bredere opklaringen voorspeld werden heb ik zwaar getwijfeld om te gaan fietsen maar uiteindelijk bleef de bewolking toch te dreigend naar mijn zin. Ik hield me dus maar aan hetzelfde programma als gisteren, eerst wat indoor fietsen en daarna, voor de frisse lucht, een wandeling.
Tijdens mijn fietssessie regende het ook wat maar de wandeling was deze keer behoorlijk droog, hoewel het toch ook niet echt aangenaam fietsweer zou geweest zijn.

https://www.strava.com/activities/3133767157

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s