Ieper 5,5 Km

Het was vanmorgen prachtig weer in de Westhoek maar de voormiddag komt me niet zo goed uit om te fietsen en tegen de middag waren de wolken en de buien terug naderend, terug geen fietsweer meer dus. Omdat het er naar uitziet dat het op korte termijn beter wordt heb ik dan maar een fiets op de rollen geïnstalleerd voor wat indoor fietsen, zonder plan of schema maar gewoon een 40 minuten fietsgevoel. Het is natuurlijk wel niet hetzelfde als buiten, voor de frisse lucht heb ik daarna dan maar een kleine wandeling rond de vestingen gemaakt. Ik dacht van tussen de buien in te gaan maar heb er toch vooral door gewandeld. Te voet vind ik dat wel wat minder erg dan met de fiets. Ik vond wel weinig foto inspiratie met dit weer op wel heel erg bekend terrein.

https://www.strava.com/activities/3130922096

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s