Ieper 12 Km

Gisteren heb ik me beperkt tot indoor fietsen, vandaag heb ik dan weer alleen maar gewandeld. Ik heb er dan wel terug een wat langere wandeling van gemaakt maar de 20+ wandelingen die ik vorige winter/herfst nog deed die zie ik toch niet snel meer terug gebeuren.
Volgens het weerbericht zal het dit weekend waarschijnlijk terug vooral indoor gebeuren.
Vandaag ben ik vooral blij met de foto van het boomkruipertje. Ik had deze al verscheidene keren aan het werk gezien op de vestingen maar nooit wanneer ik een camera bij had, tot nu dus. Ik dacht eigenlijk dat het boomklevertjes waren maar ik heb het voor de gelegenheid eens opgezocht en het blijken dus boomkruipers te zijn. Boomklevers blijken blauwgrijs/oranje te zijn en op en af de boom te lopen terwijl boomkruipers bruin/grijs zijn en alleen omhoog lopen om terug naar beneden te vliegen.

https://www.strava.com/activities/3138987147

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s