Ieper 11 Km

Vandaag weer gaan wandelen. Voor de middag was het erg rustig en dacht ik van nog eens te gaan fietsen maar tegen 1 uur kwam er toch geregeld weer wind opzetten, niets dramatisch maar toch voldoende om weer voor een wandeling te kiezen. Ik snak nochtans wel een beetje naar de fiets maar wanneer er geen zicht is op continuïteit dan kies je schijnbaar toch wat makkelijker voor wandelen. Misschien dat het vrijdag wel lukt, dan wordt een rustigere dag voorspeld.

https://www.strava.com/activities/3093544573

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s