Vorselaar – Herentals 7 Km

Vanmorgen, tegen de verwachting, dus toch te voet naar Herentals gegaan. Bij het opstaan dacht ik nog van niet maar tegen mijn vertrek was het voldoende verkalmd en het zou, volgens buienradar, nog wel even droog blijven dus ben ik toch maar gewandeld. De schade in de bossen leek wel mee te vallen, hoewel er wel eens een boom uit de weg moest geruimd worden, maar er stond wel veel water langs de kant. Ik heb me dan ook beperkt tot de verharde wegen, al heeft dat dan weer meer te maken met modder dan met water.

https://www.strava.com/activities/3088287930

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s