sportrit 66 Km

Vandaag dus eindelijk nog eens op de fiets gekropen. Nochtans trok ook vandaag na de middag de wind weer wat aan en bovendien verschenen er ook al terug wat grijze wolken. Maar ik verlangde, zoals woensdag nog gezegd, schijnbaar echt wel naar de fiets en heb me dus niet meer laten tegenhouden. Met de wind in de rug was het vandaag zalig fietsen 🙂 maar het slot was, tegen de wind en met nogal wat vals plat, behoorlijk zwaar. Toch deed het deugd om nog eens te fietsen en met een gemiddelde van 28 vond ik het ook best wel goed gegaan.

https://www.strava.com/activities/3099043628

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s