wandelen Ieper 10,5 Km

Na 2 luie dagen bij moeder op de zetel was het stilaan tijd om terug wat actief te zijn. Ik geloof dat die luie dagen wel eens goed geweest zijn voor de benen maar tegen de jetlag helpt het waarschijnlijk niet. Je valt ’s middags al vlug eens in slaap en dat helpt niet noodzakelijk om je terug aan te passen aan het lokale ritme, ook al omdat je daardoor ’s nachts dan weer wat minder slaapt.
Gisteren beperkte dat actief zijn zich nog tot de verplaatsing naar mijn andere thuis en daar eerst ook nog te gaan winkelen. Vandaag werd er terug gewandeld. Ik deed mijn meest klassieke wandeling langs de Vesting, Zillebeke Vijver en de Verdronken Weide.

https://www.strava.com/activities/3030901023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s