wandelen Ieper 9,5 Km

Vandaag ben ik naar de Palingbeek gereden voor mijn wandeling. Ik ben eigenlijk verrast over hoe vochtig en vettig het op veel plaatsen was, ik ben natuurlijk pas sinds vrijdag terug in het land en besefte niet dat het schijnbaar nogal veel geregend heeft de laatste tijd.
Ik ben er van overtuigd dat ik in de Palingbeek een ijsvogeltje heb zien vliegen maar ik heb het in de struiken niet meer kunnen zien om zeker te zijn.

https://www.strava.com/activities/3033733592

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s