Sloom Christchurch

Vandaag is een eerder slome dag geweest. Eerst heb ik mijn fiets binnen gebracht om te “boxen” voor de terugvlucht. Ze hadden daar wel mijn afspraak een dag verkeerd genoteerd en ik zal hem dus pas morgen terug hebben. Daarna heb ik de rest van de voormiddag wat rondgehangen in de stad maar veel heb ik daar niet meer te doen dus is het echt bij rondgehangen gebleven. Op de middag ben ik dan verhuisd van de hostel van gisteren naar het hotel van de laatste 2 nachten. Ondertussen was het na de middag echt mooi weer geworden maar ik heb het verder sloom gehouden. Wel nog een laatste wasje gedaan om donderdag met frisse kleren te kunnen terugkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s