Akaroa 2

Deze voormiddag heb ik even totaal niets gedaan maar vanmiddag ben ik dan toch maar even gaan wandelen. Je hebt hier dan 2 mogelijkheden, naar boven of naar beneden. Naar beneden was ik al geweest dus koos ik maar voor boven. Boven was echt wel boven, ik zou nog eens 300 meter klimmen. Uiteindelijk zou ik ze echter allebei doen, op de terugweg koos ik voor een zijspoor dat naar beneden leidde. Het beneden spoor ging niet zo diep als verwacht, niet helemaal tot tegen het water dus. Het zou dus een rustigere wandeling geweest zijn maar de uitzichten van het boven spoor maakten veel goed.
Morgen nog eens opladen voor de laatste rit.

https://www.strava.com/activities/3003171081

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s