Amberley – Christchurch 48 Km

Vandaag nog eens stralend “korte mouwen weer”.
Vandaag restte me nog een kort ritje tot Christchurch, een eerder vervelend ritje ook. Eerst ging het verder over de SH 1, die er niet rustiger op werd en ook niet boeiender. Het ging tussen velden en weiden met eigenlijk geen berg of zee in de buurt. Na 22 Km draaide ik een wat kleinere weg op die aanvankelijk zowat parallel liep met de SH 1. Veel veranderde dat echter niet, deze was wel wat rustiger maar de omgeving bleef hetzelfde met alleen maar groeiende bewoning. Tegen de middag was ik in Christchurch, waarmee de reis dus eigenlijk rond is maar morgen ga ik nog een stevig stuk verder voor een paar dagen in Akaroa. Daar zou het wel terug heel mooi moeten zijn.
Ik heb vandaag geen foto’s in de aanbieding.

https://www.strava.com/activities/2994429268

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s