Kaikoura 1

Vandaag geen geluk gehad met het Whale Watchen. Het begon al met het weer, alles grijs. Verder bleek er ook nog een stevige deining te staan, er golden extra maatregelen zoals bijvoorbeeld: de minimum leeftijd werd opgetrokken naar 8 jaar, geen mensen met beperkte mobiliteit en geen zwangere vrouwen. Maar het grootste probleem was dat we geen walvis te zien kregen. Er zijn er wel permanent in de buurt maar we kwamen telkens net iets te laat en als ze duiken zijn ze ineens weg voor anderhalf uur. We zagen wel andere interessante dingen zoals albatros, een pinguïn en dolfijnen maar dus geen walvis. Helemaal niet leuk maar er zijn ook verscheiden mensen ziek geweest om geen walvis te zien, het kan dus altijd nog erger. Nu zijn ze bij de operator echter vrij zeker van hun zaak en dus geven ze een 80% refund als je geen walvis te zien krijgt. Omdat ik hier morgen toch nog een dag blijf heb ik die 80% maar geïnvesteerd in een nieuwe poging morgenvroeg. Omdat het een tweede poging is kreeg ik hierbij een korting van 20%, de facto krijg je dus een gratis tweede poging. Ik heb echter nog geen bevestigingsmail ontvangen, zoals beloofd was, dus is het nog wat afwachten tot morgenvroeg. Hoe dan ook moet ik deze tweede poging pas betalen bij het inchecken.
In de namiddag heb ik dan al maar de voor morgen voorziene wandeling rond de peninsula gemaakt, ook wel mooi. Morgen, na de eventuele tweede poging, zal vooral gerust en wat gewassen worden denk ik, tenzij het spectaculair mooi weer wordt.

https://www.strava.com/activities/2982901407

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s