Ward – Kaikoura 83 Km

Het is gisteren, later in de namiddag, toch nog gaan regenen. Vanmorgen was dat gedaan maar de straat lag nog wel vochtig en de lucht was nog zwaar bewolkt. In de loop van de ochtend zou dat opklaren maar boven de heuvels bleef nog wel steeds een dreiging hangen, een dreiging die zich tegen de middag ook weer over de kust uitbreidde maar het is tot nu toe nog steeds droog gebleven. De wind was terug afgenomen maar het is wel de hele dag behoorlijk fris geweest.
De route ging verder over de SH 1, nog steeds mooi maar ook nog steeds behoorlijk druk. Na 10 Km bereikte ik terug de zee en de rest van de rit zou verder gaan tussen zee en heuvels. Een goede 5 weken geleden was ik blij een paar zeeleeuwen te zien op het strand, nu leken ze onderweg met een paar honderd op de rotsen te liggen maar schijnbaar gaat het hier om zeehonden. Het verschil is niet altijd duidelijk.
In Kaikoura blijf ik 3 nachten, goed voor 2 fietsloze dagen. Morgen ga ik whale watchen, ik ben alvast eens op verkenning gegaan om te weten waar ik moet zijn, en overmorgen waarschijnlijk een wandelingetje maken.

https://www.strava.com/activities/2979730785

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s