Nelson – Havelock 74 Km

Gisteren uit gaan eten, bij de Chinees, en daarna nog wat blijven hangen in de stad. Op een plein was daar wat entertainment. Het viel daarbij op dat er op het plein geen alcohol gedronken werd. Enkel in, en op de afgebakende terrassen van, een paar bars en gelicencieerde eetgelegenheden kon er gedronken worden en uitsluitend onder de 18 jaar. Aan de ingangen stond extra personeel en van al wie er enigszins jong uit zag werd de identiteitskaart gecontroleerd. Er zou ook nog een groep live komen spelen maar die heb ik niet gehaald, ze zouden om tien uur beginnen en tegen half tien had ik het wel gezien. Ik ben dan rustig terug naar mijn backpackers gewandeld, waar een groep jongeren die al een tijdje samen waren een feestje had maar ze hebben het wel allemaal behoorlijk rustig gehouden. Tegen half elf lag ik dan in mijn bed.
Vanmorgen was dan weer een stralende dag.
Ik schreef gisteren dat de kust hier niet de meest indrukwekkende is maar op zich zijn die grote bruine vlaktes, met eventueel hier en daar noch een stroompje tussen, ook wel mooi natuurlijk. Alleen ziet het er wat minder spectaculair uit dan een rotskust met bos en baaien. De eerste rit van het jaar was best wel stevig, nog niet zozeer omdat ze terug een beetje langer was maar vooral ook omdat er nogal eens behoorlijk geklommen mocht worden. Tijdens dat klimmen werd het ook behoorlijk warm, een mens moet toch over iets kunnen klagen nietwaar? 🙂
Ik heb ook eindelijk de lokale ekster voor de lens gekregen, die zijn nogal tamelijk fotoschuw.
Het jaar is alleszins al goed ingezet.

https://www.strava.com/activities/2971792241

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s