St Arnaud – Tapawera 56 Km

Vandaag werd een stralende dag met weinig bewolking en terug een licht windje. Ik vertrok daarbij in korte mouwen maar dat bleek toch een beetje optimistisch, hoewel het er stralend uitzag was het windje toch behoorlijk fris. Na een half uurtje heb ik dan toch maar een extra laagje met lange mouwen aangedaan.
Tegen de middag trok dat windje weer wat aan maar net als gisteren was ik toen al bijna op bestemming, er volgen deze dagen enkele kortere ritten op rij. Er is bij deze vroege aankomsten niet altijd een of ander meer om naar toe te wandelen en dan zou de namiddag wel eens lang kunnen worden maar dan maak je er maar gebruik van om wat karweitjes te doen, zoals bijvoorbeeld de grondige was. En straks misschien nog eens tot het “centrum” wandelen voor een koffie en taartje.
De rit van vandaag ging door de heuvels. De eerste 22 Km mocht daarbij nog wel eens stevig geklommen worden maar daarna was het vooral afdalen. Ik zag ook enkele ijsvogels met het klassieke blauw en oranje verenpak maar die wouwen niet blijven zitten voor de foto.

https://www.strava.com/activities/2963859013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s