Murchison – St Arnaud 60 Km

Het weer is intussen al 4(!) dagen vrijwel constant, wisselend bewolkt met een licht windje en, na een frisse start, aangename fiets temperaturen. De wind trok vandaag tegen de middag wel wat aan maar toen was ik al bijna op bestemming.
De route ging vandaag verder door de Buller vallei en dus verder zachtjes aan bergop. De eerste 35 Km gingen verder op de grote weg, die op zaterdag voormiddag wel een stuk rustiger was dan op vrijdag middag. Na die 35 Km nam ik een afslag en werd het terug helemaal rustig, wat niet wil zeggen dat er helemaal geen verkeer meer is natuurlijk.
Ik was behoorlijk vroeg op mijn bestemming en kon daar eerst nog lunchen voor ik op ijn kamer kon. Nadat ik geïnstalleerd was ben ik dan nog even naar het naburige meer gewandeld.

https://www.strava.com/activities/2961324986

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s