Punakaiki – Westport 58 Km

De hostel van gisteren was eigenlijk leuk in zijn concept. Ze was gespreid over een aantal cabins in het woud. Ikzelf deelde een grote cabin met een Duitser en een Duitse, terwijl we af en toe bezoek kregen van een Nederlands koppel dat een kleinere prive cabin had maar bij ons gebruik maakte van keuken en sanitair. En dat alles dus midden in het woud en op wandelafstand van de zee.
Het was vandaag weer een zalige fietsdag met een wisselende bewolking en maar een licht windje. De donkerdere wolken lijken zich de afgelopen dagen te concentreren rond de bergen.
De rit begon eerst nog langs de kust, door het bos tussen zee en bergen. Het laatste deel, voorbij Charleston, ging dan wat meer land inwaarts. Het werd daar ook wat “gewoner”.
Vanaf nu kunnen de wat langere ritten terug afgewisseld worden door wat kortere en vandaag was dus zo’n kortere rit. Dat maakte het daarom geen makkelijke rit want er mocht wel wat geklommen worden.
Bij aankomst in Westport moest ik eerst nog even rond rijden, op zoek naar mijn hostel. Ik had gisteren nochtans nog op google maps gekeken en dacht het wel zo’n beetje te weten. Bleek achteraf dat ik er inderdaad vlakbij was gepasseerd, alleen een straat te vroeg afgedraaid en het daardoor niet zien liggen.
Gisteren was mijn hostel leuk vanwege het concept in het woud, vandaag is ze leuk omdat het een oud gebouw is dat ook mooi in orde is.

https://www.strava.com/activities/2956503732

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s