Hokitika

Het is vandaag dus inderdaad vooral een rustdag geworden.
De dag begon stralend blauw en ikzelf begon met de planning van de volgende week vast te leggen. Omdat het meer hoogseizoen wordt boek ik mijn overnachtingen toch wat op voorhand, verscheidene plaatsen zijn dikwijls al volzet dus is het af en toe wat zoeken. In Arthur’s Pass zou me bijvoorbeeld kunnen overkomen hebben wat me overkwam bij mijn eerste passage in Mt Cook, ik boekte er waarschijnlijk een van de laatste beschikbare bedden. Ondertussen lig ik zowat vast tot in het nieuwe jaar. Daarmee boet ik wel wat flexibiliteit in maar zo eindig ik ook niet op straat om te overnachten. Het zijn overigens ook wel niet de duurste overnachtingen, die het een beetje een ramp zouden maken als ik er al eens eentje zou missen.
Na de planning wandelde ik naar het centrum, mijn locatie ligt een beetje aan de buitenkant. Op die moment was het volledig overtrokken om dan geleidelijk aan weer terug op te klaren. Hokitika heeft wel een zekere charme maar een schoonheid zou ik het precies niet noemen. Ook het strand is niet het aantrekkelijkste dat ik ooit zag. Aan de New World supermarkt vond ik een wifi zonder paswoord en daar kon ik ook een update aan mijn “Gboard” uitvoeren, waardoor mijn telefoon terug volledig operationeel is. Voor de liefhebbers, ik heb ondertussen ook de ritten van de afgelopen dagen toegevoegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s