Mt Cook NP 62 en 12 Km

Het is gisteren nog de hele avond blijven miezeren en ik ben zeker dat ik het vannacht nog heb horen regenen maar vandaag heb ik de beloofde mooie dag gekregen, zeg maar prachtige dag. In het begin waren de wolken nog rondom aanwezig maar gaandeweg klaarde het meer op. Het was wel erg fris in het begin, met zelfs een vers laagje sneeuw op de heuvels rondom.
Ik ben dus eindelijk kunnen gaan wandelen in het Mount Cook National Park en het was de moeite. Eerst reed ik naar de kleinere Tasman Valley Walk, als ik hier een tiental jaar geleden gekomen was dan had ik hier de gletsjer als het ware praktisch kunnen aanraken maar nu had ik al een stevige zoom nodig. Daarna ging het nog een stukje verder voor de langere Hooker Valley Walk. Die laatste is wel een beetje zoals Everest op een topdag, iedereen wil er heen en het is dezelfde weg heen en terug. Af en toe moet je je dus een beetje door het verkeer werken.
Het was vandaag een schitterende dag die al behoorlijk het missen van een stuk westkust compenseert.

https://www.strava.com/activities/2940222981

https://www.strava.com/activities/2940225753

https://www.strava.com/activities/2940225436

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s