Dunstan Downs – Glentanner 90 Km

Vandaag opgestaan met regen, vertrokken met regen en aangekomen met regen. Een ganse dag in de regen dus. Het laatste uur werd het wel wat minder en zelfs even droog.
De rit van vadaag deed ik op de heen weg in 2 dagen maar ik zie nu geen reden meer om het stilletjes aan te doen. Ik ben onderweg wel even Twizel in gereden om wat te eten en boodschappen te doen. Met een nog wat langere rit had ik ook rechtstreeks naar Lake Tekapo maar ik ben toch naar hier gekomen en wel voor 2 nachten. De vorige keer ben ik op de tweede dag iet terug naar boven kunnen rijden vanwege de wind en ik wou me nog een keertje de kans geven om dat toch te doen. Ik hoop dan wel op een betere dag morgen, schijnbaar zou dat ook zo zijn, anders heb ik 66 Km teveel gereden en 2 dagen verspeeld voor een dag platte rust.
Foto’s heb ik vandaag niet te bieden.

https://www.strava.com/activities/2937981031

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s