Bluff – Riverton 67 Km

Het weer is terug omgeslagen. Het begon vanmorgen zwaar bewolkt met af en toe een paar druppels. Na een uur ging het echter echt regenen en dat bleef zo voor de rest van de rit. Even leek het te gaan stoppen maar dat duurde niet lang. Nu, als er een dag was waar het niet zo erg was dat het regende dan was het wel vandaag, het was eigenlijk toch eerder maar een verbindingsrit vandaag. Ik vrees echter dat dit weer nu wel een tijd zal aanhouden en dat zou jammer zijn want nu volgt Fiordland en dat zou één van de hoogtepunten van de reis moeten worden maar dat wordt moeilijk met dit weer. Ik heb alvast gisteren een mooie onderbreking gevonden voor mijn bezoek aan Stewart Island, dat zou ook lang niet zoveel charme gehad hebben in de regen.
Dan wat vandaag betreft. Ik voelde bij het opstaan inderdaad de wandeling van gisteren nog in de benen maar eens op de fiets viel het allemaal best mee. Bluff was best OK en Stewart Island was prachtig maar het ligt toch allemaal een heel stuk uit de richting, het was vanmorgen een eind rijden om terug op de route te komen. In Invercargill ging ik op zoek naar een bank om mijn cash situatie terug aan te vullen maar dat was iets moeilijker dan verwacht. Ik had verwacht dat ik wel een bank zou zien op de hoofdweg, waarover ik sowieso passeerde, maar ik ben het in een zijstraat moeten gaan zoeken.
In Riverton heb ik weer een eenpersoonskamer in een backpackers. Het is hier momenteel wel een beetje een werf. De zaak is een paar jaar gesloten geweest en de nieuwe eigenaar heeft het gebouw pas enkele weken geleden gekocht en is het momenteel nog aan het renoveren. Hij heeft echter al wel een paar kamers klaar en één daarvan is dus voor mij vannacht.

https://www.strava.com/activities/2907300314

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s