Curio Bay bonus

Dolfijnen heb ik niet te bieden maar wel een pinguïn. Het betreft een “Yellow-eyed” pinguïn die enkel in Nieuw Zeeland voorkomt en ondertussen erg zeldzaam is, er zouden er nog maar een 3.000 resteren over heel Nieuw Zeeland. Hier in de buurt zitten een paar koppels, terwijl de ene het nest bewaakt gaat de andere de hele dag op zee om te jagen en komt dan ’s avonds terug. Het is dan zaak om op de juiste moment op de juiste plaats te zijn. De juiste plaats is niet zo moeilijk aangezien dat steeds dezelfde plaats is en dus ook bekend is. De juiste moment, zo werd me gezegd, zou omstreeks half acht zijn maar ik besloot alvast goed op tijd te gaan. Dat was ook best want deze was er een stuk vroeger en ik wachtte daarna nog zowat anderhalf uur op een volgende maar die kwam maar niet dus heb ik het uiteindelijk opgegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s