Owaka – Curio Bay 77 Km

Het was vandaag een stralende dag. Af en toe werd het zelfs al eens warm maar tussendoor zorgde de zeebries ook wel voor wat afkoeling..
Ik ben de dag begonnen met domweg de verkeerde richting uit te rijden. Dat is bijzonder stom omdat er in Owaka maar één doorlopende weg is en aangezien ik vanuit één richting kwam is het behoorlijk logisch om in de andere richting te vertrekken. Toch wou ik mijn domme fout pas na 3,5 Km echt toegeven en zo begon ik mijn rit dus met 7 Km extra.
De rit ging vandaag over een rustige weg die de hele tijd wat op en af ging maar af en toe waren er toch ook enkele serieuzere hellingetjes.
Ik deed onderweg ook nog een kleine wandeling, een half uurtje, naar een paar watervallen.
Mijn rit eindigde in de Lazy Dolphin in Curio Bay. Er worden in deze baai nogal eens dolfijnen gespot maar vandaag lijken ze voorlopig inderdaad lazy, ik heb ze nog niet gezien. Als het er toch nog van komt dan volgt er wel weer een bonus.
Ook vandaag kwam ik weer niet toe met mijn standaard 9 foto’s, weer een extra rijtje dus.

https://www.strava.com/activities/2900417180

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s