Balclutha – Owaka 52 Km

Het was vandaag weer een overwegend grijze dag maar het bleef wel droog. Tussendoor waren er zelfs mooie opklaringen maar het overtrok ook terug.
Ik nam vandaag de “scenic route”, officieel zelfs, en bereikte daarbij de kust, aan kilometer 19 om precies te zijn. Ik deed ook nog een extraatje naar Nugget Point, met een vuurtoren boven op een uitstekende rots. Het koste wel wat inspanning want er moest even stevig voor geklommen worden.
Mijn einddoel was dus Owaka en ik ben hier voor 2 nachten, morgen ga ik wat rondhangen in de omgeving.

https://www.strava.com/activities/2896182188

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s