Owaka 17 + 6,5 Km

Het weer is vandaag wat wisselend bewolkt maar best aangenaam.
Ik reed vanmorgen eerst naar Surat Bay en maakte daar een wandeling langs de baai. Deze baai is bekend voor zeeleeuwen die er dikwijls komen rusten op het strand maar dat geluk had ik niet vandaag, het is er echter ook zonder zeeleeuwen de moeite waard. Daarna reed ik nog naar Pounawea, een dorpje aan de andere kant van de monding van de Owaka rivier. Daarna ging het terug naar Owaka voor een rustige namiddag.
Het was in en rond Surat Bay zo bijzonder dat ik een extra rij foto’s te bieden heb.
Bij mijn eerste rit heb ik een exotisch klinkende vogel, die ik niet te zien kreeg, vermeld. Ik heb hem nu kunnen spotten maar nog niet voor de camera gekregen. Het is een gelige vogel van het formaat van een merel, niet echt zo exotisch als hij klinkt.

https://www.strava.com/activities/2898394274

https://www.strava.com/activities/2898465675

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s