wandelen Vorselaar 10 Km

Na 2 dagen vrijwel zonder fysieke activiteit, met vrijdag een eetfestijn en kerkhofbezoek en zaterdag familiebezoek, was het vandaag tijd om nog eens te gaan wandelen. Aanvankelijk leek het weer, en de voorspelling, eerder twijfelachtig maar uiteindelijk bleek het perfect wandel weer. Pas tegen het einde ging het wat miezeren maar geen probleem om te wandelen. Om te fietsen leek het me wel veel minder, hoewel ik best veel fietsers tegenkwam.

https://www.strava.com/activities/2837376628

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s