wandelen Vorselaar – Herentals 7 Km

Vanmorgen de verplaatsing van Vorselaar naar Herentals dus weer te voet gedaan. Het weer was nochtans niet schitterend, het begon al snel te miezeren en dat ging niet veel later over naar echte motregen. Ik had echter beslist om te voet te gaan en dan kan ik toch behoorlijk koppig doorgaan. Het viel te voet nog altijd beter mee dan met de fiets, ik kwam toch weer een aantal wielertoeristen tegen. Voor de pret gaan fietsen met dergelijk weer zie ik me toch niet direct meer doen.
In Herentals had ik nog net tijd genoeg om een, take-away, koffie te halen voor het vertrek van de “S” trein naar Antwerpen. Die S-trein is het bewijs dat ze er bij de NMBS mee eens zijn dat Antwerpen de stad is en de provincie de “omgeving”. De slogan van deze S-trein is “uw sluipweg door Antwerpen en omgeving”, helemaal tot in Mol. Dat is dus een behoorlijk grote “omgeving”. In Berchem had ik ook weer net tijd genoeg om rustig een broodje te halen voor op de trein naar Ieper.

https://www.strava.com/activities/2840509377

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s