wandelen Herentals – Vorselaar 7,5 Km

Vanmorgen nog eens op ontbijtbuffet in de kazerne geweest, deze keer ter gelegenheid van het vertrek van Harry.
Vanmiddag dan de verplaatsing naar de Kempen gemaakt. Aangezien het nog een laatste dag, voorlopig, goed weer was heb ik de verplaatsing van Herentals naar Vorselaar dus te voet gedaan, via een licht andere route dan vorige keer die een 400 meter langer bleek.
Bij mijn overstap in Berchem heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om alvast een ticket te kopen voor mij en mijn fiets naar Schiphol op 12 november. Daarmee ben ik volledig klaar voor mijn volgende avontuur.

https://www.strava.com/activities/2831065154

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s