wandelen Ieper 12 Km

Ik vond het weer geen fietswind vandaag. Sommigen dachten daar schijnbaar anders over maar voor mij werd het dus terug een wandeling. Verder was het overigens, in tegenstelling tot gisteren, wel echt mooi weer.
Ik vertrok vandaag in een richting die ik niet zo dikwijls uitga. De reden daarvoor was het White House Cemetery langs de Brugseweg. Ik was daar onlangs gepasseerd, onderweg naar Sint-Jan voor een kleine boodschap, en had gemerkt dat daar tussen de Britten ook een Belg ligt. Aangezien ik dat nergens eerder zag wou ik dat toch eens registreren. Het blijkt overigens om een slachtoffer van WO II te gaan, net als 8 Britten die sneuvelden tijdens de terugtrekking richting Duinkerke.
De terugkeer ging wel langs klassiekere paden.

https://www.strava.com/activities/2818167648

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s