wandelen Ieper 14 Km

Vanmorgen leek het weer wel fietsbaar te zijn maar ik heb gisteren op de terugweg al genoeg tegen de wind gevochten en wat dat betreft zag het er vandaag niet veel beter uit, het zou dus een wandeling worden voor vandaag. Bovendien werd het na de middag ook nog eens grijs en miezerig, toen was dus alle twijfel weg. Op die moment stond Deboosere op TV trouwens te verkondigen dat we ons na de middag aan wat hoge bewolking mochten verwachten maar dat de lucht zeer droog was!? Niet in de Westhoek dus.

https://www.strava.com/activities/2815845784

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s