sportrit 72 Km

Gisteren eens een dagje genietst, terwijl het wel best mooi weer was, maar vandaag werd er terug gefietst, de eerste rit van wat een mooie fiets driedaagse zou moeten worden. Er kwamen deze namiddag wel geregeld stevige wolken opzetten maar er was ook beduidend minder wind dan vorige week, het bolde wel lekker zo met wat minder wind. Met wind bolt het natuurlijk ook wel lekker maar slechts over een halve rit 🙂

https://www.strava.com/activities/2823712212

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s