Nieuwpoort 94 Km

Het was vandaag weer die donderdag van de maand dat ik niet in de Kersecorf ga eten. Dat leek me een goede gelegenheid voor nog eens een daguitstapje naar zee. Het weer kondigde zich, met een dik wolkendek , wel niet super aan maar ik zou het wel bekijken. Tenslotte was het niet de bedoeling van te gaan zonnebaden 🙂 .
Via het kanaal en de IJzer ging het naar Diksmuide en van daar langs de Frontzate naar Nieuwpoort. Daar scheen overigens de zon maar er stond ook een pittige wind. Na een kort toertje langs de IJzermonding en de dijk stopte ik aan Brasserie De Vuurtoren, tegenover de vismijn, voor een dagschotel. Ik was daar ook bij een vorige gelegenheid, een tijd geleden, al eens gestopt voor een dagschotel en dat was toen goed meegevallen. Vandaag was het trouwens ook niet te versmaden.
Het was dan eigenlijk de bedoeling om nog een eindje verder te fietsen tot Middelkerke maar het leek me dat de terugrit zo, met een stevige tegenwind, al lastig genoeg zou worden dus ben ik maar direct huiswaarts gekeerd. Het bleek trouwens ook wel te kloppen, de terugrit was écht lastig met een erg stevige tegenwind.
Uiteindelijk ben ik dus gewoon even gaan eten in Nieuwpoort 🙂 , het is eens wat anders dan naar de Kersecorf te wandelen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/2813440205

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s