sportrit 79 Km

Vanmorgen zag het er even niet goed uit, toen de dag begon met regen. Ook droogde de wegen later niet erg, onder de grijze lucht en weinige wind, maar op de middag leek het me voldoende verbeterd om toch te gaan fietsen. Bij vertrek verschenen wel net weer wat donkerdere wolken, waaruit zelfs wat gedruppel viel, maar toen was de beslissing om te fietsen al definitief. Niet alle wegen waren trouwens al even droog, de kleinere ingesloten wegen waren dikwijls nog vochtig en soms behoorlijk vettig. Verderop bleek echter dat Ieper echt wel een randgeval geweest is, hoe verder ik weg reed hoe mooier en droger alles was. Toen ik terug Ieper naderde werd het ook weer grijzer. Al bij al is het toch een mooie fietsnamiddag geweest.

https://www.strava.com/activities/2810955034

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s