wandelen Ieper 14 Km

De hele voormiddag heb ik gedacht om vandaag nog eens te gaan fietsen maar toen trok op de middag toch de wind weer aan en kwamen de wolken opzetten, dus werd het toch weer een wandeling. Ik vertrok weer gewoon van thuis maar ging voor de verandering naar de andere kant, naar die andere vijver in Dikkebus. Dat betekent meteen ook kiezen voor een wat langere wandeling, aangezien deze wat verder weg ligt dan die van Zillebeke.
Niet iedereen heeft schijnbaar zo veel last als ik van de wind om te gaan fietsen, maar ik heb er toch niet veel gezien.
Straks staat er nog een beetje nostalgie op de menu met een optreden van The Schmutz. Voor de niet kenners: The Schmutz is een Limburgse new wave groep die in de jaren 80 enkele hits had met o.a. Straight from the heart en Love Games. Hopelijk blijft het droog.

https://www.strava.com/activities/2684703671

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s