inactief

Ik ben dit weekend weinig actief geweest.
Zaterdag heb ik me misschien een beetje laten afschrikken door de toch wel negatieve weerberichten maar ben ik ook veel bezig geweest met mijn foto’s van Frankrijk. Een deeltje daarvan is overigens al on-line te vinden op http://www.pbase.com/dannyc/france2019 . ’s Avonds ben ik dan nog voor een extra portie nostalgie geweest, eerst stonden de Wolf Banes op het programma en daarna Golden Earring. The Wolf Banes zijn een punk groep uit Lier en, hoewel ik punkers van 50+ een beetje contradictorisch vind, ze waren echt goed met stevige muziek maar weinig overdreven acties. Ze blijven dus geloofwaardig in wat ze brengen. Daarna volgde dus Golden Earring. Ik zag ze al eens eerder, ruim 30 jaar geleden, en ze waren toen eigenlijk al een oude groep. Hun muziek staat natuurlijk en op zich zijn ze allemaal nog best goed maar ik werd eigenlijk niet warm of niet koud van het optreden. Ik ben dan ook niet erg lang gebleven. Het plein was nochtans goed volgelopen en erg enthousiast maar voor mij hoefde het dus niet meer. Dat viel uiteindelijk overigens goed mee aangezien er even later een stevige bui viel.
Vanmiddag ben ik wel vertrokken voor een wandeling maar wegens een plots dringende boodschap ben ik al vlug teruggekeerd. Daarna ben ik wel gaan kijken naar anderen die meer actief waren in Dwars door Ieper. Vroeger kwam je daar nogal eens collega’s tegen maar die tijden zijn veranderd, ik ben niet de enige die het lopen heeft moeten afzweren. De enige die ik gezien heb was de vorige korpsoverste, Ieperling Borremans, maar zijn lopen was enigszins relatief 😉 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s