wandelen Vlamertinge 6,5 Km

Op zich was het weer vandaag nog vrij mooi maar het leek me toch dat er wat veel wind stond om comfortabel te fietsen, ik koos dus weer voor een wandeling. Ik ben voor die wandeling wel op verplaatsing gegaan en heb zo dus toch nog wat gefietst, 11 Km heen en evenveel terug. Bij het heen rijden werd mijn vermoeden van veel wind bevestigd, het was hard werken om in Vlamertinge te geraken. Als wandeling koos ik voor de Galgenbossen wandelroute in Vlamertinge. Met 6,5 Km is het geen erg lange wandeling maar ze loopt wel grotendeels door een echt bos. Vorig jaar kwam ik in de omgeving van het bos ook een ree tegen maar dat geluk had ik vandaag niet, het is niet alle dagen feest. Toch blijft het ook zonder ree een leuke wandeling.

https://www.strava.com/activities/2682085163

Een gedachte over “wandelen Vlamertinge 6,5 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s