wandelen Ieper 8 Km

Vandaag geen fietsweer, niet alleen vanwege de voorspelde regen maar ook wegens de wind, dus nog eens gaan wandelen. Omdat buienradar zei dat het kort na de middag zou gaan regenen heb ik dat deze keer eens niet direct na het eten gedaan maar wat later op de middag. Diezelfde buienradar zei dat rond 15 uur het ergste zou voorbij zijn dus ben ik op die moment, met nog wat motregen, vertrokken. Buienradar bleek gelijk te hebben, even later stopte de regen en nog wat later kwamen er zelfs opklaringen. Omdat ik eerder gekleed was op de herfstige omstandigheden van op de middag werd het met die opklaringen zelfs nog behoorlijk warm.
Ik deed een variatie op mijn vaste thuis wandeling, langs Zillebeke vijver maar dan langs de andere kant van de Verdronken Weide en maar een stuk van de Vestingen.

https://www.strava.com/activities/2679286270

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s