Gent – Ieper 84 Km

Vandaag weer dag 2 van de verplaatsing, van Gent naar Ieper dus. Aan deze etappe kan, volgens mij, weinig verbeterd worden, alles is dus bij het oude gebleven: langs het water tot Bissegem en van daar de doorsteek naar Ieper. Het was vandaag wel een stuk minder leuk fietsen, al van bij het vertrek stond er een weinig aangename wind tegen. En dat vertrek was sowieso al niet zo aangenaam, over de eerste 600 meter deed ik 4 minuten … verdomde kasseien. Die weinig aangename wind zou in de loop van de dag overigens alleen maar nog onaangenamer worden en blijven tegenwerken. Verder was het stevig bewolkt. Tegen de middag kwamen er een paar gaten in de wolken maar tegen het einde kreeg ik een paar keer wat verwaaide miezer regen over me heen.
Ik heb deze tweedaagse dus terug met mijn andere fiets gedaan maar niet met de volledige bepakking. Aangezien ik toch niet ging kamperen heb ik mijn tas met tent, matras, slaapzak, … bij moeder thuis gelaten. Die breng ik wel een volgende keer mee, met de trein.

https://www.strava.com/activities/2675854159

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s