Esch-sur-Alzette

’t is eigenlijk om te zeggen dat er niet veel te zeggen valt.
Gisteren in de loop van de avond is de wind stilaan weggevallen.
Vandaag zoals gezegd weinig gedaan. Eerst nog eens een laatste keer een grote was gedaan. Daarna wat aan mijn tent rondgehangen en de zondag van het Nieuwsblad gelezen. Vanmiddag in het restaurantje van de camping een Quiche Lorraine gegeten en daarna dan toch even een kleine wandeling langs het dierpark een beetje verderop gemaakt. Het dierpark is beperkt en vooral op maat van kinderen gemaakt. De enige echte exoten die ik gezien heb waren wasberen. Al komen die tegenwoordig ook in Europa wel eens voor, ik zag er ooit een paar in Litouwen. Ondertussen was de hemel al wat aan het overtrekken. Tegen vier uur ben ik terug naar het restaurantje gegaan voor taart en koffie en ondertussen is het dan beginnen regenen. Straks waarschijnlijk nog een derde keer naar het restaurant voor vidée met frietjes.
Er is hier vannacht ook een groep jonge Aziaten, vermoedelijk Japanners of Koreanen, gepasseerd. Toen ik vanmorgen langs hun standplaats passeerde hadden ze al ingepakt en stonden ze klaar om te vertrekken in hun zeven of acht minibusjes, ik heb dus niet gezien hoe of in wat soort tentjes ze kampeerden. Ik heb ze wel aan de afwas gezien met gigantische pannen, zowat type paella pannen.
Verder ben ik klaar en uitgerust om aan de laatste 5 dagen te beginnen, waarvan vooral de eerste dagen nog vrij pittig zouden kunnen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s