Châtillon … – Esch-sur-Alzette 62 Km

Het is gisteren verder rustig gebleven maar we hebben nog wel behoorlijk wat regen gehad, zij het niet meer in dezelfde mate. Ik heb me ook liggen afvragen hoe hevig het eigenlijk echt geweest zou zijn. In mijn tentje was het bijzonder intens en ik denk dat ook anderen dat zo ervaren hebben maar verder dan de schors van een boom, toevallig bij mijn tentje anders had ik het niet gemerkt, is er nergens iets gebeurt. Alle tenten en tentjes staan nog gewoon recht, er is niets weggewaaid en ook mijn fiets is gewoon rechtop blijven staan. Ik heb ook geen subjectieve gegevens om te zien hoe stevig het dus echt geweest is. Vanmorgen lagen er op en langs de weg wel veel sprokkelhout en vooral veel dennenappels.
Vanmorgen regende het niet meer maar het was wel nog zwaar bewolkt en er stond terug een behoorlijk stevige wind. Gelukkig stond die wind wel overwegend in de rug. De stukken waar hij van opzij kwam waren al een stuk minder aangenaam.
Het begin van de rit was behoorlijk vlak, zelfs eerder lichtjes dalend. Met dan ook nog de wind in de rug was dat lekker fietsen. In het 2de deel kwamen er wel terug wat hellingen, echte hellingen. Terwijl het in het begin over de kleinere wegen ging, moest het naar het einde toe over de grotere weg met wat drukker en sneller verkeer. Omstreeks de middag was ik in Luxemburg. Ik heb dan eerst in het centrum de toeristeninfo opgezocht maar daarvoor moest ik nog even wachten dus heb ik daarvoor nog even van een koffie genoten. Over Luxemburg in het algemeen konden ze me op de toeristeninfo weinig geven dus ben ik toch maar even een kaart gaan kopen. Daarna ging het naar de camping voor de volgende 2 nachten. Om die camping op te leggen hadden ze nog een pittig bergje gevonden. Veel ga ik morgen alvast niet doen want ik heb geen zin om terug te meten keren naar de camping. Ik lig hier wel mooi in het bos met goede windbescherming, wat dus een stuk rustiger is. Volgens het weerbericht aan de receptie zal de wind vannacht ook afnemen en worden de volgende dagen mooier en rustiger. De donkerste wolken zijn, voorlopig(?), alvast weg.

https://www.strava.com/activities/2606563781

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s