Contrexéville – Liverdun 92 Km

Het heeft gisteren niet meer geregend maar vanmorgen werd ik wel wakker met het geluid van druppels op mijn tent. Die druppels kwamen echter van de vochtigheid van de bomen, het was moeilijk te zeggen of het nu fijne motregen dan wel dikke mist was maar de lucht was dus erg vochtig. Zo ben ik ook vertrokken met schoenovertrekjes en regenjasje maar van omstreeks 9 uur begon de zon haar werk te doen en brandde de vochtigheid weg. Op de ene plaats duurde het een beetje langer dan op de andere maar uiteindelijk werd het een warme zonnige dag. Een mooie dag ook, de omgeving was tamelijk hetzelfde als de voorbije dagen maar op een of andere manier beviel het mij vandaag schijnbaar beter. Het was misschien omdat de hellingen toch wat meer heuvels waren dan gewoon constant op en af. De dorpjes hebben ook hun charme hoewel dikwijls afgeleefd en vrij doods. De laatste loodjes waren vandaag het zwaarst met nog 2 pittige klimmetjes langs de vallei van de Moselle.
Tijdens mijn stop vanmiddag ook een babbeltje gemaakt met 2 Belgische motards die er even later ook stopten. Zij waren ook op de terugweg, vandaag Bouillon en morgen thuis. Bij mij duurt het nog iets langer.
Hoe kalm en rustig de camping van 2 dagen geleden ook was, ze kon niets doen tegen de veelvuldig overvliegende jets. Er moest duidelijk een luchtmachtbasis in de buurt zijn en vandaag heb ik ze dus gevonden. Luchtmachtbasis 133 lag langs mijn route.

https://www.strava.com/activities/2601573214

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s